Στην Athens Financial Services διαχειριζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα μας αλλά και αυτά των πελατών μας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά και ασφαλείς μεθόδους της αγοράς.

Πλέον η Athens Financial Services, με την πολύτιμη συνδρομή της Giant Stride, μια πρωτοποριακή εταιρεία IT υπηρεσιών, έχει ξεπεράσει κατά πολύ το επίπεδο ασφαλείας σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές εταιρείες στον κλάδο του Finance, διατηρώντας ένα ποσοστό 76,56% στο σύστημα Security MS365 της Microsoft, τη στιγμή που ο μέσος όρος του κλάδου κινείται στο 27,99%.

Η εταιρεία μας επενδύει στο continuous Technology Improvement μέσα από την IT Totalcare υπηρεσία που προσφέρει η Giant Stride. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο & εναλλασσόμενο τεχνολογικά περιβάλλον, η Athens Financial Services πρωτοστατεί και στην ασφάλεια και τη διατήρηση των data της, των στοιχείων και πληροφοριών των πελατών της.

Η επίβλεψη των ΙΤ αναγκών μας και των Cloud Services γίνεται από τους ειδικούς επαγγελματίες και εξαίρετους συνεργάτες της Giant Stride, με τις Best-in-Class υπηρεσίες που διαθέτει αλλά και τις εξειδικευμένες λύσεις που μας παρέχει.

Σήμερα, οι υπηρεσίες Cloud είναι ιδιαίτερα σημαντικές και πλέον απαραίτητες για όλες τις επιχειρήσεις (μικρές & μεγάλες) και η ασφάλεια τους είναι υπόθεση τόσο του κατασκευαστή όσο και του τελικού πελάτη.

Το share responsibility μοντέλο που εφαρμόζουμε, αφορά τόσο την ευθύνη για την ασφάλεια των Cloud Services που έχει ο κατασκευαστής (π.χ. Google, Microsoft κτλ), όσο και την ασφάλεια μέσα στο Cloud που την ευθύνη έχει ο χρήστης (π.χ. Athens Financial Services). Δυστυχώς πολλές εταιρείες και πολλοί εργαζόμενοι αγνοούν αυτό το μοντέλο διασφάλισης ποιότητας και αξιοπιστίας και άθελά τους θέτουν τα δεδομένα των πελατών τους και τα δικά τους σε κίνδυνο.

#mazimegalonoume