Η ψηφιακή εποχή απαιτεί νέες λύσεις και δυνατότητες για όλους, ειδικά για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως οι δικηγόροι και οι γιατροί που καλούνται να εισέλθουν σε μία νέα πραγματικότητα ψηφιοποιώντας όλες τις διαδικασίες τους. Η Epsilon Net καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την εφαρμογή Epsilon Smart (https://www.epsilonsmart.gr/), μία web εφαρμογή για έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση σε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA.

Απλοποιήστε ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες αυτές και απελευθερώστε το χρόνο σας με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών της ATHENS FINANCIAL SERVICES, στη διαχείριση των λογιστικών και φοροτεχνικών σας υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων.

Η Epsilon Smart είναι η Νο1 εφαρμογή για online ηλεκτρονική τιμολόγηση, όπου και αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή είναι πολλές και καλύπτουν όλο το φάσμα των εμπορολογιστικών διαδικασιών.

Μέσα από την εφαρμογή έχετε την δυνατότητα να:
  • Αντλήσετε παραστατικά απευθείας από το myDATA με ένα μόνο κλικ.
  • Αποστείλετε μαζικά ή μεμονωμένα παραστατικά από το myDATA.
  • Εξαιρέσετε έγγραφα για αποστολή και να τα διατηρήσετε σε ειδικά διαμορφωμένο πεδίο για εύκολη παρακολούθηση.
  • Έχετε πλήρη διαχείριση εγγραφής στο myDATA.
  • Χαρακτηρίζετε εύκολα τα παραστατικά σας με μία «έξυπνη» φόρμα.
  • Παρακολουθείτε την αυτόματη συσχέτιση των παραστατικών σας στο myDATA με λογιστικές εγγραφές.
  • Περιηγηθείτε στην κεντρική φόρμα ειδικού σχεδιασμού “myDATAcenter” για εύκολη εποπτεία και διαχείριση όλων των παραστατικών σας.

Με την εφαρμογή Epsilon Smart γίνεται απευθείας σύνδεση, εφόσον το επιλέξετε, με τους λογιστές μας και η διαδικασία ενημέρωσης γίνεται αυτόματα για όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε. Μέσω της εφαρμογής, αποκτάμε πρόσβαση στα παραστατικά που εκδίδετε και δρομολογούμε άμεσα τις απαραίτητες λογιστικές και φοροτεχνικές διαδικασίες για να είστε πλήρως ενημερωμένοι. Με την χρήση της εφαρμογής καταργούνται πλήρως τα χειρόγραφα παραστατικά και τιμολόγια, τα καταχωρούμε άμεσα και εύκολα και έχετε πλήρη έλεγχο για έσοδα, έξοδα, δαπάνες, αγορές κτλ.

Κάντε εύκολα την εγγραφή σας (https://www.epsilonsmart.gr/subscriptions) και συμπληρώστε στο πεδίο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 001-001-0022 ή καλέστε μας να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή και στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς πακέτου.

Ειδική προσφορά για τους επαγγελματίες που θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό αναφοράς 001-001-0022 : Λογιστική υποστήριξη ΜΟΝΟ με 250€ ανά έτος για πάντα.
Τι θα κερδίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epsilon Smart;

Δοκιμάστε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ για ένα μήνα και θα έχετε πολλαπλά οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας.

  • Μείωση του κόστους: η εφαρμογή έχει στηθεί σε ένα σύγχρονο web περιβάλλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (Η/Υ, tablet, laptop, smartphone) σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, i/OS, Android), χωρίς να υπάρχουν επιπλέον κόστη παραμετροποίησης, κρυφές χρεώσεις και με ειδική δυνατότητα μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για μεγαλύτερο έλεγχο.
  • Μείωση φόρτου εργασίας: με την εφαρμογή αυτοματοποιούνται οι εργασίες σας εύκολα & απλά, με την εξασφάλιση άμεσου κέρδους, την αύξηση της παραγωγικότητας, την μείωση του φόρτου εργασίας και της ενασχόλησης με αυτές τις διαδικασίες.

Επιλέξτε την συνδρομή (https://www.epsilonsmart.gr/subscriptions) για τον δικό σας κλάδο και ξενοιάστε.

Κάντε εύκολα την εγγραφή σας (https://www.epsilonsmart.gr/subscriptions) και συμπληρώστε στο πεδίο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 001-001-0022 ή καλέστε μας να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή και στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς πακέτου.

Ειδική προσφορά για τους επαγγελματίες που θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό αναφοράς 001-001-0022 : Λογιστική υποστήριξη ΜΟΝΟ με 250€ ανά έτος για πάντα.

THEMIDA EDITION: εξειδικευμένη συνδρομή για δικηγόρους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές για online τιμολόγηση όπου και αν βρίσκεστε: στο γραφείο, στο σπίτι, ανάμεσα σε αίθουσες δικαστηρίων ή on the go.

Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα THEMIDA:

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω video για εύκολη και άμεση εγγραφή: