Κατά την ίδρυση της επιχείρησης σας, πέραν του Κεφαλαίου και του οράματος σας θα έρθετε αντιμέτωποι με την επιλογή του σωστού τύπου αυτής (Ατομική, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ, ΜΚΟ). Η επιλογή σας αυτή είναι καθοριστικής σημασίας καθώς δεν θα  θέλατε να ξεκινήσετε την  εκάστοτε επιχειρηματική σας  προσπάθεια  πράττοντας το πρώτο σας  λάθος.

Η Ομάδα μας έχοντας ήδη βοηθήσει εκατοντάδες οντότητες, διαθέτει την κρίση και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσει στο  στήσιμο της επιχειρηματικής σας προσπάθειας, στην ίδρυση της εταιρεία σας καθώς και σε όλη την μετέπειτα πορεία της επιχείρησης σας.

Ενημερωθείτε πώς να επιλέξετε τον τύπο της Νέας σας εταιρείας μέσα από έναν εύχρηστο συγκριτικό πίνακα με τα ελάχιστα απαιτούμενα, τα πλεονεκτήματα και  τα μειονεκτήματα της κάθε μορφής.

Δείτε αναλυτικά τις διαδικασίες ίδρυσης εταιρείας, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και τα κόστη εδώ.

Περαιτέρω  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  Ίδρυση μιας νέας Επιχείρησης  ανάλογα με την δραστηριότητα της είναι πιθανό να απαιτεί  επιπρόσθετα κριτήρια και προϋποθέσεις,  π.χ. ΄Εκδοση άδειας επιχειρήσεων υγειονομικού χαρακτήρα.

Κλείνοντας, οι σύμβουλοι Επιχειρήσεων της AFS  είμαστε εδώ να σας  μεταφέρουμε  της υψηλής προστιθεμένης αξίας γνώσεις μας,  απόλυτα προσαρμοσμένες στην δική σας μοναδική επιχείρηση , όχι μόνο στα πρώτα της βήματα αλλά καθ’ όλη την πορεία της με σκοπό όχι μόνο την εγχώρια ανάπτυξης της και διάκριση, αλλά και την αναγνώριση της στα διεθνές δίκτυα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ,να μελετήσουμε την δική σας επιχειρηματική πρόταση, να προτείνουμε το πλάνο της επιχείρηση σας καθώς και να αναλάβουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες της  έναρξης.

Karamanou Elina
CEO/Co-Founder AFS Group
Σύμβουλος Επιχειρήσεων