Με στελέχη και συνεργάτες υψηλών προδιαγραφών παρέχουμε όλα τα εχέγγυα και το  κατάλληλο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για τις ανάγκες σας, βρισκόμενοι στην αιχμή των εξελίξεων σε θέματα φορολογίας και οργάνωσης επιχειρήσεων αλλά και εκκρεμοτήτων για ιδιώτες.

Στόχος μας είναι οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε πελάτη σε κάθε περίπτωση, με τους συνεργάτες μας να εκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στα νέα οικονομικά και ασφαλιστικά δεδομένα.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν μια μεγάλη γκάμα φορολογικών, λογιστικών, συμβουλευτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις και την νομοθεσία, και σκοπός μας είναι η βελτίωση και ο σχεδιασμός νέων υπηρεσιών και προϊόντων που θα καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης, της εμπειρίας, της τεχνολογικής υποδομής και της υπεύθυνης ενημέρωσης της εταιρείας μας.

Παράλληλα, η χρήση τεχνολογιών και συστημάτων, αλλά και η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανογράφους και ασφαλιστικές εταιρείες εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στην Athens Financial Services η πολυετής εμπειρία, η διορατικότητα και η καθημερινή ενημέρωση μας στοχεύουν στην ορθή, συνεπή και συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας, σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη σημερινή οικονομική κατάσταση, έχουμε προσαρμόσει ανάλογα τις χρεώσεις μας, σε σχέση πάντοτε με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Η ανάπτυξη της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας είναι προτεραιότητα για εμάς, προκειμένου η συνεργασία μας να αναπτύσσεται μέσα σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Σε μια εποχή αλλεπάλληλων οικονομικών και ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, αυστηρών ελέγχων, υψηλών προστίμων και μειωμένων καλύψεων αποτελεί κύρια προτεραιότητα μας, να αισθάνεστε ασφαλείς και απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Απρίλιο του 2012 με πρώτο γραφείο στην οδό Ευαλκίδου 16, Πλ. Αττικής, ενώ λίγο αργότερα μετεγκαταστάθηκε σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Ευαλκίδου 37 στην Πλατεία Αττικής. Τον Μάρτιο του 2018 εγκαινιάσαμε και το πρώτο υποκατάστημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 273, στον Άγιο Δημήτριο και τον ∆εκέµβριο του 2021, µεταφέρθηκε στην Λεωφ. Ποσειδώνος 6 (όπισθεν ΚΠΙΣΝ). 

Η Athens Financial Services αρχικά αναπτύχθηκε ως “οικογενειακή” υπόθεση από τα αδέρφια Νίκος και Ελίνα Καραμάνου.
Η Ελίνα Καραμάνου έχει διαπρέψει στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και ο Νίκος Καραμάνος στον χώρο των οικονομικών.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, δημιούργησαν μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών και άρτια καταρτισμένων σε θέματα οικονομικών, φορολογικών, διοικητικών και ασφαλιστικών, προσθέτοντας συνεχώς εκπαιδεύσεις για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην αγορά.

  1. Στόχος μας να είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας και να δημιουργούμε όχι μόνο ικανοποιημένους, αλλά και ενθουσιασμένους πελάτες.
  2. Επιλέγουμε πάντα στελέχη και συνεργάτες υψηλών προδιαγραφών.
  3. Μπαίνουμε στη θέση του πελάτη μας και προσπαθούμε να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα.
  4. Επενδύουμε διαρκώς σε καινοτόμες ιδέες και νέες υπηρεσίες με στόχο την προστιθέμενη αξία στον πελάτη.
  5. Βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων στα θέματα φορολογίας και οργάνωσης επιχειρήσεων.
  6. Διατηρούμε και ενισχύουμε την εσωτερική μας οργάνωση, βελτιώνοντας συνεχώς τα συστήματά μας.
  7. Αισθανόμαστε τις ανάγκες σας και παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και στις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, αυτό μας καθιέρωσε στη συνείδηση των πελατών μας και σε ολόκληρη την αγορά.

Οι πελάτες μας, νιώθουν ασφάλεια με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και με motto #mazimegalonoume οι επιχειρήσεις τους κάνουν το επόμενο βήμα προς ένα καλύτερο και εξασφαλισμένο μέλλον.

//afs.gr/wp-content/uploads/2023/05/e-banner_orizontio90Χ728.jpg